krzynol
Polecam Warsztat u Krzynola - okolice Trójmiasta
Zwiń
X
-
Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
-
-
Zamieszczone przez marbabkrzynol, pewnie gruby mod byl robiony w tej kosiarce :szeroki_usmiechSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Kolejne podziękowania dla Ordynatora Kliniki
Tym razem pacjentem był mój żonkowóz z niedomagającym czujnikiem prędkości obrotowej silnika (G28).
W moim mniemaniu najgorsza robota do tej pory. Bardzo frustrująca i cholernie czasochłonna.
Krzysiu - złoty medal
Opis kłopotu i postępowania w tym wątku:
Miłej lektury :wink:O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm
Komentarz
-
-
i to jest warsztat brawoSebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Następna naprawa żonkowozu - tak, tak, znów się zepsuł :evil:
Ta bynajmniej nie była kosztowna, wymagała wymiany jednego przekaźnika, który "zupełnie przypadkiem" :wink: znalazł się u Mistrza :P na półce.
Krzysiu, kolejne wielkie Dziękuję - tym razem zdecydowanie od mojej żonki, bo znów ma ciepło i działają te różne "drobiazgi"O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Komentarz
-
-
i tempomat od razu na pokładzie się znalazł :P->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Jestem świeżo po zabiegu przeszczepu lamp ze zwykłych na ksenony w mojej Occie. Zabieg miał miejsce u krzynola. Powiem wam bajka. Profesjonalnie zrobione jak fabryka.
Dziś byłem w stacji diagnostycznej aby ustawić moje zenony. Facet myslał że przyjechałem z HIDami, ale ja mówię stawiam flache jak Pan znajdzie coś niezgodnego z przepisami; wszystko jest ori :autopoziomowanie, spryskiwacze, lampy i przetwornice maja odpowiednie atesty i homologacje. Diagnosta wymiękł
A to że jeszcze mam mozliwośc zmiany ustawienia ksenonów z ustawienia Europejskiego na wersję UK I będę mógł do syna do Anglii jeździć bez obaw że zostanę ukarany za oślepianie to już master-sztych
Pozdrawiam Cię Krzychu.
Niech Twoja mądrość I fachowa wiedza wspiera nasze szeregi zapalenców z OCP jak najdłużejTeraz xenony by krzynol
Komentarz
-
-
pojawiły się bordnetze 30 Bajtowe highendowe serii 3C8... do O2
a także czujniki poziomowania xenonów
zainteresowanych zapraszam na PW
w związku z zapytaniami. nie mam już sterowników kierownicy ...CH, może kiedyś się pojawią....->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Sebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
No i jak zwykle pełna profeska ,choć procenty się również pojawiły ,to robota wykonana w całości ,czyli montaż bluetoth i triflex zaliczone ,oczywiście polecam i dzięki KrzysiekSebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebastian7905czyli montaż bluetoth i triflex zaliczone ,Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
A zapomniałem dopisać, że ostatnia sobota przebiegła w świetnej atmosferze z jeszcze lepszymi wynikami
Jedzenie i picie też było :
O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Komentarz
-
-
Było z tyłu po lewej stronie :diabelski_usmiechO2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Komentarz
-
-
Żeby nie było, że fotek brak :twisted:
Nadworny ordynator Dr. Oriklik w czasie "znęcania" się nad Żonkowozem:
Krzysiek - dziękuję :szeroki_usmiechO2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Komentarz
-
-
4tech,Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Dziś też odwiedziłem naszego dr. oriklika ,diagnoza ,uwalona przepustnica co dalej kupić nową za 750zł , czy 250-350 używkę ? . Będzie to pierwsza naprawa tego samochodu nie licząc dwumasu :PSebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
Komentarz